اکانت بین چند نفر اشتراک گذاشته می شود و در صورت تغییر پسورد یا پاک کردن چت دیگران اکانت بن می شود. چند نفر به یک اکانت دسترسی دارند. مسئولیت استفاده بر عهده اشخاص است. [بدون ضمانت]

هیچ محصولی یافت نشد.